NYEREMÉNYJÁTÉK - JÁTÉKSZABÁLYZAT - EFFIX: IFKA minősített full service marketing ügynökség - Sopron

NYEREMÉNYJÁTÉK – JÁTÉKSZABÁLYZAT

1. Ez a verseny nem kapcsolódik a Metához, és a Meta semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy szervezi. A versenyben való részvétel az alábbi feltételekhez kötött. A részvétellel Ön elfogadja ezeket a feltételeket. A Proprimo Marketing Bt. fenntartja a jogot, hogy a versenyt bármikor, előzetes értesítés és indoklás nélkül törölje vagy megszüntesse.

2. A nyereményjátékra való regisztráció a kérdőív teljes kitöltésével teljesül. A nyereményjáték 2023.10.06-án 14:00 órakor kezdődik és 2023.11.28-én 12:00 órakor ér véget („részvételi időszak”). A sorsolásra 2023.11.28-én 13:00 órakor kerül sor. 3 nyertest és 3 pótnyertest fogunk kisorsolni. A nyertesek értesítése e-mailben történik.

3. A Facebookon 3 ajándékutalvány kerül sorsolásra. Az ajándékutalvány a Sárvári Gyógy-, és Wellnessfürdőbe biztosít belépőt, mely a nyertes igényeihez alkalmazkodva, páros belépő vagy családi jegy választható. A nyertesek a visszaigazolást követően az ajándékutalványt e-mailban kapják meg.

4. Részvételre jogosultak azok a magánszemélyek, akik a Proprimo Marketing Bt. 2023.11.06-án közzétett posztjához tartozó linken elérhető online kérdőívet teljesen kitöltik, illetve a kérdőív végéhez tartozó nyereményjátékban e-mail címüket megadják.

5. A nyereménysorsolásra a részvételi határidő lejártát követően, a nyilvánosság kizárásával, a véletlenszerű kiválasztás elvét biztosítva kerül sor.

6. A nyerteseket e-mailben értesítjük.  A nyerteseknek az értesítéstől számított 2 munkanapon belül vissza kell igazolniuk a nyeremény átvételét. Amennyiben a nyertes nem erősíti meg a nyeremény átvételét ezen időn belül, a nyereményre való igénye kártérítés nélkül elvész és egy másik nyertes kerül kiválasztásra ugyanezen eljárás szerint. A nyeremény elfogadása nem kötelező.

7. Amennyiben a nyereményjáték során a résztvevők személyes adatainak gyűjtésére kerül sor, ezeket az adatokat az Proprimo Marketing Bt. kizárólag a nyereményjáték lebonyolítása céljából gyűjti, dolgozza fel és használja fel, és a nyereményjáték lezárását követően törli. A részvétellel Ön ehhez kifejezett hozzájárulását adja. Ezt a hozzájárulását bármikor visszavonhatja levélben vagy e-mailben. Az Ön által megadott adatok pontosságáért és teljességéért Ön felel.