Marketing Tanácsadás IFKA Minősítéssel

Az EFFIX-Marketing Kft. alapítóiként örömmel ajánljuk figyelmükbe full service marketing ügynökségünk szolgáltatásait, melyeket immár második éve IFKA minősített szakértői tanúsítvány birtokában is nyújtunk partnereinknek.

Elindult a 2021-2027 pályázati ciklus

Az új Európai Uniós 2021-2027-es pályázati ciklusban több pályázati konstrukció (Magyar Multi Program, GINOP, VEKOP) keretében vissza nem térítendő fejlesztési forrást vehetnek igénybe a kedvezményezettek.

A támogatási intenzitás növelhető, ha egy projekt megvalósítása során a vállalkozás együttműködik az IFKA minősítési eljárásában sikerese szereplő, minősítő tanúsítvánnyal rendelkező tanácsadóval – ez a 100 pontos bírálati rendszerben akár 20 pontot is érhet.

Marketing tanácsadás minősített szakértőtől

Vállalkozásunk szakértői tanúsítványát sikeresen megújította, így 2021-ben is 

Márka és arculatépítés fejlesztési csoporton belül
Marketingtanácsadás és márkaépítés, illetve
Arculati és grafikai tervezés kategóriákban

tudjuk partnereinket segíteni stratégiai céljaik elérésében.

Az EFFIX-Marketing Kft. a fenti kategórián belül is a fókuszáltan marketinggel foglalkozó, teljes körű szolgáltatást nyújtó vállalkozások körének tagja, marketingügynökségek között a legmagasabb pontszámmal rendelkező tanácsadó.

Pályázatírástól a kivitelezésig ügyfeleinkkel

Szolgáltatásaink teljes köre elérhető a minősített szolgáltatók listájának oldalán.

  • Szakmai tapasztalatunk több tízéves múltra tekint vissza.
  • Partnereinknek integrált marketing szolgáltatási kínálatot alakítottunk ki, amely a kutatás, marketing- és márkastratégia, online-offline kommunikáció, kreatív tervezés és kivitelezés legfőbb területeit teljesen lefedi.
  • Az InnoDental Fogászati-és Egészségturisztikai Klaszter és a Pannon Fa- és Bútoripari Akkreditált Innovációs Klaszter menedzsmentszervezeteként segítünk a klasztertagokkal való együttműködések kialakításában, amely meghatározott pályázati felhívások esetében többletpontot jelent a minősítési kritériumok értékelésekor.
  • Az IFKA-kötöttséggel pályázható felhívások eljárásrendjében szerzett tapasztalatunknak köszönhetően az ajánlatadástól a pályázati folyamat lezárultáig aktívan és hatékonyan részt veszünk a dokumentációk összeállításában, megkönnyítve ezzel az eljárás alatti pályázatírási feladatokat.
  • A végső ajánlatot minden esetben ügyfeleinkkel és a pályázatíró kollégákkal személyesen egyeztetve, az elvárásoknak megfelelően alakítjuk ki olyan formában és tartalommal, amely a felhívás minden elemének megfelel.
We use cookies to personalize content, analyze social media features, and traffic. We share information about using the site with our social media and analytics partners. By proceeding to the site, you accept the use of cookies. Further information »

Adatvédelmi Beállítások

  • Google Analytics

    Elsősorban statisztikákra használatos. Amennyiben hozzájárul, hogy statisztikákba szerepeljen személyt nem azonosító módon, kérjük pipálja ki a jelölőnégyzetet.