MARKETING CONSULTANCY WITH IFKA CERTIFICATION - EFFIX: IFKA minősített full service marketing ügynökség - Sopron

MARKETING CONSULTANCY WITH IFKA CERTIFICATION

Az EFFIX-Marketing Kft. alapítóiként örömmel ajánljuk figyelmükbe full service marketing ügynökségünk szolgáltatásait, melyeket immár harmadik éve IFKA minősített szakértői tanúsítvány birtokában is nyújtunk partnereinknek.

Elindult a 2021-2027 pályázati ciklus

Az új Európai Uniós 2021-2027-es pályázati ciklusban több pályázati konstrukció (Magyar Multi Program, GINOP) keretében vissza nem térítendő fejlesztési forrást vehetnek igénybe a kedvezményezettek.

A támogatási intenzitás növelhető, ha egy projekt megvalósítása során a vállalkozás együttműködik az IFKA minősítési eljárásában sikerese szereplő, minősítő tanúsítvánnyal rendelkező tanácsadóval – ez a 100 pontos bírálati rendszerben akár 20 pontot is érhet.

Marketing tanácsadás minősített szakértőtől

Vállalkozásunk szakértői tanúsítványát sikeresen megújította, így 2022-ben is 

Márka és arculatépítés fejlesztési csoporton belül
Marketingtanácsadás és márkaépítés, illetve
Arculati és grafikai tervezés kategóriákban

tudjuk partnereinket segíteni stratégiai céljaik elérésében.

Az EFFIX-Marketing Kft. a fókuszáltan marketinggel foglalkozó, teljes körű szolgáltatást nyújtó vállalkozások között a legnagyobb múltú és legmagasabb pontszámmal rendelkező marketing ügynökség a Dunántúlon*.

*2022. áprilisi adat

Pályázatírástól a kivitelezésig ügyfeleinkkel

Szolgáltatásaink teljes köre elérhető a minősített szolgáltatók listájának oldalán.

  • Szakmai tapasztalatunk több tízéves múltra tekint vissza.
  • Partnereinknek integrált marketing szolgáltatási kínálatot alakítottunk ki, amely a kutatás, marketing- és márkastratégia, online-offline kommunikáció, kreatív tervezés és kivitelezés legfőbb területeit teljesen lefedi.
  • Az InnoDental Fogászati-és Egészségturisztikai Klaszter és a Pannon Fa- és Bútoripari Akkreditált Innovációs Klaszter menedzsmentszervezeteként segítünk a klasztertagokkal való együttműködések kialakításában, amely meghatározott pályázati felhívások esetében többletpontot jelent a minősítési kritériumok értékelésekor.
  • Az IFKA-kötöttséggel pályázható felhívások eljárásrendjében szerzett tapasztalatunknak köszönhetően az ajánlatadástól a pályázati folyamat lezárultáig aktívan és hatékonyan részt veszünk a dokumentációk összeállításában, megkönnyítve ezzel az eljárás alatti pályázatírási feladatokat.
  • A végső ajánlatot minden esetben ügyfeleinkkel és a pályázatíró kollégákkal személyesen egyeztetve, az elvárásoknak megfelelően alakítjuk ki olyan formában és tartalommal, amely a felhívás minden elemének megfelel.