EFFIX-Marketing Kft. 5 db Ajándékcsomag sorsolása - Játékszabályzat - EFFIX: IFKA minősített full service marketing ügynökség - Sopron

EFFIX-Marketing Kft. 5 db Ajándékcsomag sorsolása – Játékszabályzat

1. Ez a verseny nem kapcsolódik a Metához, és a Meta semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy szervezi. A versenyben való részvétel az alábbi feltételekhez kötött. A részvétellel Ön elfogadja ezeket a feltételeket. Az EFFIX-Marketing Kft. fenntartja a jogot, hogy a versenyt bármikor, előzetes értesítés és indoklás nélkül törölje vagy megszüntesse.

2. A nyereményjátékra való regisztráció a Facebookon 2023.10.11-én 18:00 órakor kezdődik és 2023.10.25-én 12:00 órakor ér véget (“részvételi időszak”). A sorsolásra 2023.10.25.-én 13:00 órakor kerül sor. 5 nyertest és 5 pótnyertest fogunk kisorsolni. A nyertesek értesítése privát üzenetben történik az EFFIX-Marketing Kft. Facebook oldalán keresztül.

3. A Facebookon 5 ajándékcsomag kerül sorsolásra. Minden csomag 15.000 Ft értékű, amely helyi termelők termékeiből áll. A nyertesek a csomagot személyesen 2023.10.28-án a Lászlómajorban megrendezésre kerülő eseményen személyesen vehetik majd át. 

4. A Facebookon történő nyereményjátékban való részvételhez a résztvevőknek a 2023.10.11.-én posztolt bejegyzéshez kell hozzászólniuk. A Facebook irányelveit, a helyi törvényeket, a mi netikettünket és/vagy a szerzői jogokat sértő kommenteket a beazonosítás után értesítés nélkül eltávolítjuk, és a résztvevőt kizárjuk a sorsolásból.

5. Részvételre jogosultak azok a magánszemélyek, akik a hozzászólnak EFFIX-Marketing Kft. 2023.10.11.-én közzétett posztjához és bejelölik, hogy kivel mennének a Majorsági Családi Napra október 28-án Lászlómajorba.

6. A nyereménysorsolásra a részvételi határidő lejártát követően, a nyilvánosság kizárásával, a véletlenszerű kiválasztás elvét biztosítva kerül sor.

7. A nyerteseket a Facebook poszt komment funkcióján keresztül privát üzenetben.  A nyerteseknek az értesítéstől számított 1 munkanapon belül vissza kell igazolniuk a nyeremény átvételét. Amennyiben a nyertes nem erősíti meg a nyeremény átvételét ezen időn belül, a nyereményre való igénye kártérítés nélkül elvész és egy másik nyertes kerül kiválasztásra ugyanezen eljárás szerint. A nyeremény elfogadása nem kötelező.

8. Amennyiben a nyereményjáték során a résztvevők személyes adatainak gyűjtésére kerül sor, ezeket az adatokat az EFFIX-Marketing Kft. kizárólag a nyereményjáték lebonyolítása céljából gyűjti, dolgozza fel és használja fel, és a nyereményjáték lezárását követően törli. A részvétellel Ön ehhez kifejezett hozzájárulását adja. Ezt a hozzájárulását bármikor visszavonhatja levélben vagy e-mailben. Az Ön által megadott adatok pontosságáért és teljességéért Ön felel.